IBF Delatnosti

IBF RASVETNI SISTEMI svoju delatnost zasniva na 3 osnovna segmenta, a sprovodi kroz 3 specijalistička odeljenja.

IBF Design
IBF Technic
IBF Safety & Control

Specifičnosti odeljenja

Individualan pristup tržištu

Svako specijalističko odeljenje karakteriše individualan pristup i prepoznatljivo mesto na tržištu, kao i ekspertski tim koji pruža specifičnu i usmerenu podršku klijentima.

Uprkos individualnom pristupu odeljenja, sva odeljenja funkcionišu timski koristeći sinergijski potencijal specijalističkih znanja pri realizaciji strateških projekata.

Vrhunske specijalističke usluge

Kroz usko specijalizovano odeljenje IBF je u mogućnosti da osigura stručnu podršku na najvišem nivou u svakom segmentu poslovanja, zahvaljujući kontinuiranom i fokusiranom praćenju najnovijih tehnologija i proizvoda kao i nadogradnjom znanja.

Specifična svetlosna oprema

Svako od odeljenja ima specifičnu ponudu profesionalnog projektnog osvetljenja i opreme u nekoliko cenovnih kategorija renomiranih evropskih proizvođača, namenjen upravo potrebama realizacije projekata specifičnih za to odeljenje.

Poslovni procesi i izlazni proizvodi

Odeljenja imaju specifične poslovne procese koji se odnose na potrebe i zahteve karakterističnih projekata za određeno specijalizovano odeljenje, kao i prilagođene izlazne proizvode u okviru svojih usluga.